donderdag 3 mei 2012

Dag 2

Dag 2: Amsterdam - IJsselstein
Afgelegde afstand: 67 km
Totaal afgelegd: 133 km
Weer: hele grijze dag, maar wel droog gehouden. Tegenwind de hele weg... :-((


Een do-it-yourself pontje nabij Ouderkerk a/d Amstel
Rond tienen vertrokken vanuit het hotel in Amsterdam en koers gezet richting Utrecht. Mooie route langs eerst de Amstel en later langs de Vecht. Je weet niet wat je ziet met al die voormalige buitenverblijven voor de rich and famous uit de 17e eeuw. Ongelofelijk, wat een schitterende huizen heb je daar.

 

De wind hebben we tegen vandaag en het is ook nog grijs en miezerig, en dat is na gisteren, waarbij we een zonnetje en wind mee hadden,  weer even wennen. Maar gelukkig blijft het droog.

De eerste 2 uur zitten we wat te piepen, maar daarna gaat het fietsen weer al beter. Rond half 4 komen we aan bij Hotel Epping in IJsselstein, waar we 6 jaar geleden ook al eens geweest zijn. Er is nog niks veranderd. Afpilsen doen we in een cafe in het centrum en vanavond diner in het hotel.

Morgen is het plan om Eindhoven te halen, maarrrr... dat is ongeveer 110km.... Zeg maar, net zo veel ongeveer als we nu in 2 dagen bij mekaar hebben gefietst. Dat wordt errug lastig voor de bovenbenen en de gevoelige delen. Maar we gaan het gewoon proberen. Morgen de uitslag!

Tot slot: een nieuwe rubriek:

A ROOM WITH A VIEW!
Elke dag een foto van onze kamer en het uitzicht... Vandaag: kamer 316 van Hotel Epping in IJsselstein!

Kijk! Rechtsboven de zendmast van Lopik

P.s: jullie weten, dat wanneer je op een foto klikt je de full-time versie te zien krijgt?